Tatarák – recept na tataráček z romadůru s chilli papričkou

//Tatarák – recept na tataráček z romadůru s chilli papričkou

Tatarák – recept na tataráček z romadůru s chilli papričkou

Ingredience – co budeme potřebovat?

  • 100g romadůr
  • 40g cibule
  • cca 1 stroužek česneku (dle chuti)
  • pepř mletý
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžička worcestrové omáčky
  • oblíbená chilli paprička

Dále dle chuti

  • topinka nebo opečený toust či bagetka
  • česnek na potření pečiva
  • olej na smažení

Jak na to? Recept na quesadillu:

  1. Romadůr s cibulí pokrájíme nadrobno, přidáme nastrouhaný nebo rozetřený česnek, hořčici, kečup, pepř a worcestr. Směs dochutíme papričkou chilli a solit většinou už není ani nutné.
  2. Vše dobře promícháme a necháme v chladnu proležet.
  3. Podáváme společně s topinkami, tousty… a vychlazeným pivem.
2018-08-14T12:51:45+00:00 By |Categories: Recepty|Tags: , , , , , , , , , , , , , , |Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Tatarák – recept na tataráček z romadůru s chilli papričkou