Ingredience – co budeme potřebovat?
- 100g romadůr
- 40g cibule
- cca 1 stroužek česneku (dle chuti)
- pepř mletý
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžička worcestrové omáčky
- oblíbená chilli paprička
Dále dle chuti
- topinka nebo opečený toust či bagetka
- česnek na potření pečiva
- olej na smažení
Jak na to? Recept na quesadillu:
- Romadůr s cibulí pokrájíme nadrobno, přidáme nastrouhaný nebo rozetřený česnek, hořčici, kečup, pepř a worcestr. Směs dochutíme papričkou chilli a solit většinou už není ani nutné.
- Vše dobře promícháme a necháme v chladnu proležet.
- Podáváme společně s topinkami, tousty… a vychlazeným pivem.
Tento recept je převzat a inspirován ze stránek „U Miládky v kuchyni“ – navštivte její web na této adrese nebo na Facebooku.